Bocholtsestraatweg 67 A
7121JB
AALTEN
tel. 0543-473918

In september boekte zat2 nog een eclatante 2-3 overwinning tegen de koploper FC Bergh 3 , pas in de laatste minuten van de wedstrijd werd er toen door Zat2 driemaal gescoord waardoor de verrassing kompleet was. Tussen toen en nu heeft Zat2 steeds verrassende uitslagen gescoord en heeft zelfs eenmaal aan de koppositie geroken . Inmiddels is, mede door afgelastingen, de zesde plek ingenomen, de private lease optie op de platte kar opgeschort,  en kijkt het uit naar de seizoenshervatting want het wordt weer tijd voor een potje ballen om de punten.
En daar stond FC Bergh op Zuid, een grote delegatie stond te trappelen van ongeduld , strakke lichamen en geen enkele bierbuik te zien waardoor het wel duidelijk was dat Bergh uit was op revanche en alleen tevreden kon zijn met 3 punten.
Zat2 kon niet beschikken over de volle 100% eigen volk, 3 man corona, tweemaal blessure en eentje die de eerste 45 minuten nog nodig had om de muur te sausen. Hierdoor was er al steun gevraagd en gekregen van 2 man uit het 4e en 2 van het eerste. Zelfs een lokale krullige horecaman was bereid gevonden om het groenwit te versterken.
Arbiter Topal had zijn klokje amper gestart of de 1-0 lag al bij Bergh in het doel, een vlammende voorzet van Rick Hubers kwam vanaf de zijlijn bij de tweede paal terecht en aanvoerder Kilian Bennink durfde het aan om duikend en koppend de voorzet te verzilveren waardoor de bal onder het lichaam van de keeper verdween. 1-0, nu al in de wedstrijd, dat kon niet anders betekenen dat Bergh nu helemaal gebrand was op de aanval. En aangevallen werd er volop, de verdediging van Zat2 werd tot het uiterste gedreven waarbij Jesper Elferink Luuk Heijink Sam ter Haar en Lars Breukelaar volop aan de bak moesten, daar waar toch een schot kon worden gelost op het doel stond gelegenheidskeeper Maik Gerling paraat om een paar keer geweldig redding te brengen.  De allergrootste kans voor Bergh was er in de 43e minuut toen uit een cornerbal koppend de paal werd geraakt.
Na de rust werd een oud trio weer samengebracht, Jens Bent Wouter Spaargaren en Zila Ertunc stonden gezamenlijk in het veld en men zag dat de trukendoos werd opengetrokken, mooie combinaties volgden en kansjes deden zich voor. Inmiddels was ook vaste keeper Jelle Polman tussen de palen gebracht en hij mocht vol aan de bak,  Pas in de 60e minuut werd hij pas gepasseerd nadat hij al de nodige reddingen had uitgevoerd. Een speler van Bergh werd in de zestien neergehaald waardoor er met een penalty de gelijkmaker werd gescoord.  1-1 zou niet eens een slecht resultaat zijn maar er was nog ruim 30 minuten te spelen en....... nog 2 punten te halen.
DSC_0150_2.JPG
In de 82e minuut was het weer Kilian Bennink die voor AD'69 zou scoren, plots vanuit het niets kreeg hij de bal op randje zestien, kon zich loswurmen van zijn tegenstander en met enig geluk kreeg hij de bal over de keeper waardoor de bal in het net verdween. 2-1 voor en nog ruim 10 minuten te spelen, zou het dan weer gaan lukken.? Bergh had nu niets meer te verliezen en gooide het vol op de aanval. Meerdere aanvallen van Bergh werden op buitenspel afgevlagd en gefloten waardoor langzaam de frustratie ging groeien aan de zijde van Bergh echter bleef het sportief voetballen. Pas in de 90e minuut kreeg het loon naar werk toen toch keeper Polman werd verslagen uit een aanval. Amper een minuut na de gelijkmaker werd de wedstrijd afgefloten, 2-2 is een terechte uitslag hoewel Bergh er een slechter gevoel aan zal overhouden dan de gastheren.