7121JB
AALTEN
tel. 0543-473918

Vandaag tegen Colmschate vr2.  We hadden wat slechte herinneringen bij de uitwedstrijd, maar daar wilden we niet bij stilstaan. Winnen wilden we.
De dames waren alleen niet allen even fit deze wedstrijd. Brak en moe kwam men het veld op. Maar goed het weer was prachtig en ‘s avond grote dames, op het veld ook grote dames.
De dames begonnen scherp en alert. Binnen een minuut was er voor de goal van Colmschate wat over en weer. Nienke pikt de bal op en rond hard af, 1-0. AD blijft veel druk leggen op de helft van de tegen partij en veel waren we voor de goal te vinden. Het wilde echter niet lukken alle mogelijkheden af te ronden. Na 20 minuten krijgt Colmschate 1 mogelijkheid en rond deze direct af, 1-1.
De moeheid gaat langzaam in de benen zitten bij de AD dames , maar ze wilde zich niet laten kennen. Ze blijven de druk doorzetten op de goal van Colmschate. De bal werd goed rond gespeeld, de druk werd opgevoerd, ballen werden onderschept en voorgelegd. Na zo’n 30 minuten resulteerde dit in een bal die bij Elles werd gelegd en ronde ze goed af, 2-1. Als snel was het rust. Voor de dames effe de tijd om wat uit te rusten.
Na de rust gingen we het veld weer op met het idee om de score uit te breiden. De dames gingen er weer voor. Echter je zag dat de dames steeds vermoeider raakten. Ze hadden het zwaar, maar werkten allen erg hard om de 2-1 vast te houden. Na 90 minuten floot de scheids af en was de eindstand 2-1. Moe en leeg gestreden hadden ze toch de drie punten.

Volgende week de uitwedstrijd tegen Spcl Brummen vr1, om 15 uur, vertrek 13 uur.