Doelpunten
Pepe Wieberdink 4x
Joep Wubbels 7x
Gijs de Lauw 2X

Vandaag was het maar een kort ritje. Althans voor de helft. De andere helft was op weg naar de velden van Bredevoort. Toen iedereen uiteindelijk toch in Miste was aangekomen konden we starten.

AD Startte erg goed en fel. Onder leiding van trotse aanvoerder Liam gingen we van start. Hij droeg zijn aanvoerdersband vol trots en vond dat hij als aanvoerder de aftrap moest verzorgen. En terecht.
Al snel vielen de doelpunten aan AD-zijde en door doelpunten van Joep en Pepe was het al snel 0-4.

Na de time-out was AD van mening dat ze er 17 gingen maken vandaag. Dit liet MB zich niet gebeuren en ze kwamen terug in de wedstrijd door 3 doelpunten te scoren. Door een doelpunt van Pepe en eentje van Joep werd de voorsprong weer uitgebreid naar 3 en hiermee gingen we de rust in.

De tweede helft was het tijd voor wat omzettingen. Gijs had zich bedacht dat hij wou voetballen. Dit had ik hem begin dit seizoen ook beloofd. Pepe nam zijn verantwoordelijkheid door te gaan keepen. Dylon en Bram stonden met z’n tweeën achterin om de voorhoede van MB van het scoren af te houden. Door de omzettingen scoorde MB kort na rust een aansluitingstreffer. Toen waren we gewend. Ook Jent en Stijn voelden zich de 2e helft als een vis in het water op het middenveld. Jent en Stijn hadden zelfs geen zin om te wisselen toen het hun beurt was 😉. Dit is ook wel eens anders geweest en was leuk om te horen. Fanatisme is mooi om te zien.

Hoogtepunt van deze wedstrijd: Voor het eerst hadden we in de rust met elkaar afgesproken om meer samen te spelen. Het overspelen naar elkaar lukte een aantal keren erg goed. Zeker toen Joep op links een mooie actie maakte en 3 jongens en meisjes van MB uitspeelde en oog had voor de compleet vrijstaande gelegenheidsspits Gijs. Die schoof de bal droog in de lange hoek. Voetbal van AD volgens het boekje! Lekker Boys!

De wedstrijd werd swingend naar een einde gebracht met als eindstand 3-13. Dat zijn nog eens cijfers.