Ruststand 3-1

Doelpunten:
Luuk Navis 2x
Joep Wubbels 3x

Door ziektes en quarantaines was het puzzelen maar aangezien Luuk en Vera Navis en Ralf Pastoors van de jo-8 bij ons mee wouden doen konden we toch voetballen tegen een voor ons bekende tegenstander.

Met aanvoerder Joep en Luuk in de punt van de aanval gingen we sterk van start. Azsv kwam er aan het begin niet aan te pas. Al vlug tekende Joep voor de 1-0. Maar daarmee was het startoffensief nog niet gedaan. Gelegenheidskeeper Dylon gaf de bal mee aan Pepe. Die speelde in op Sam. Sam gaf de bal diep op Joep die de bal breed legt op de geheel vrijstaande Luuk Navis, wat een prachtige aanval! Bam 2-0!Aan het juichen te zien vond AD het wat gewoontjes, juichen deden ze namelijk niet. Haha.
Maar AD ging maar door. Door een goede diepe bal van Ralf kon Joep alleen doorlopen richting de keeper van azsv. Dit is aan Joep wel besteed en daar stond 3-0 op het scorebord.

Azsv kwam vervolgens beter in de wedstrijd. Door goede verdedigende acties van Vera en Pepe kon een goal nog worden voorkomen. Ook Dylon stond goed te keepen! Kort voor rust viel er toch nog een doelpunt voor Azsv. 3-1 rust.

In de rust kwamen we tot de conclusie dat het wel lekker liep. Alleen de vorige keer stonden we 4-1 voor tegen azsv en toen werd het alsnog 4-4. Pepe, Sam en Joep vonden dat we deze keer maar eens moesten winnen.

Ook de 2e helft begonnen we fel. De 4-1 was identiek aan de 2-0. Wederom was Luuk het eindstation. 4-1! Dit keer wel een kleine glimlach bij de kleine grote man 😉. Kort daarop scoorde Joep zijn 3e van de ochtend. Recht door het midden, maar wel hard liet hij de keeper van azsv kansloos. Dit kon toch niet meer misgaan?

Toch was het azsv die zorgde voor een slotoffensief. Door 2 doelpunten kwamen ze terug tot 5-3. Maar AD hield toch wel gemakkelijk stand. De mooiste actie werd tot het laatst bewaard. Dylon gaf de bal mee aan Pepe. Die zag niemand vrij staan en besloot zelf te gaan. Van achteruit stak hij via de zijlijn het middenveld over om vervolgens kei hard de poot aan te halen. Helaas redde de doelman can azsv goed. Anders was het een wereldgoal. Hiermee kwam een eind aan een mooie pot voetbal. 5-3 winst! Klasse gedaan allemaal.