Bocholtsestraatweg 67 A
7121JB
AALTEN
tel. 0543-473918

Lekker weer eens een thuiswedstrijd voor de competitie. Helaas wel een paar afwezigen; Gijs en daarnaast Joep/Mathijs die op trainingskamp naar Oostenrijk 🇦🇹 waren. Gelukkig wilden Ralf, Luuk én Vera na hun gewonnen JO8-wedstrijd graag aansluiten, klasse! Met Dylon in de goal begonnen we vol goede moed aan de wedstrijd, maar als snel bleek Ruurlo een tegenstander van formaat. De eerste helft kwamen we nog terug van een 3-0 achterstand door een goal van Pepe, maar toch gingen we met een 4-1 achterstand aan de gele sapjes (zonder schuim). De koppen even bij elkaar steken was wel even nodig want zo’n tegenstand waren we lang niet gewend geweest. Ook de 2e helft hadden we het lastig, scoorde Ruurlo een paar keer, maar lieten wij ook goed spel zien en met een goal van Luuk sloten we de wedstrijd nog fraai af, 2-7 verlies en weer met beide beentjes op de grond, geen probleem want volgende week weer een kans! De penalty’s werden overduidelijk nog wel gewonnen met Pepe als keeper die het laatste wedstrijd-kwart de keeperswanten nog had opgeëist.