Bocholtsestraatweg 67 A
7121JB
AALTEN
tel. 0543-473918

De laatste wedstrijd van dit 3e competitie-kwart mochten we thuis aantreden tegen de jongens en meisjes van FC Winterswijk. Mathijs en Joep hadden er blijkbaar vertrouwen in, want ze waren niet eerder teruggekeerd van hun wintersport en dus nog niet van de partij. Dus Ralf en Luuk van de JO8 opgetrommeld, hun wedstrijd was helaas afgelast dus ze wilden heel graag meedoen! En wat kwamen ze van pas die helden! Ook Gijs was er weer dus de goalie was bekend!  De eerste helft was een zeer aantrekkelijke en erg gelijk opgaande strijd met kansen en hoogstandjes over en weer. Een afstandsschot van Pepe raakte niet vol het doel maar wel de bidons die er vlak naast stonden. Volop vermaak voor het publiek dus, helemaal toen Sam na geweldig doorzetten zijn ‘poot’ aanhaalde en de 1-0 op het scorebord zette! Gejuich alom! De AD-boys stonden goed gepositioneerd en liet bij vlagen geweldig veldspel zien en omdat Gijs het op zijn heupen had wisten de Winterswijkers hun kansen maar niet te verzilveren, klasse! Met de borst vooruit en het koppie omhoog konden we de kleedkamer in waar eigenlijk weinig coaching nodig was en we dus ook weer snel het veld op konden voor de 2e helft. De lijn van de uitmuntende 1e helft werd doorgezet en Ralf verschalkte slim de ver uit de goal staande keeper van afstand, 2-0 met een oorverdovend applaus! Stijn, Luuk en Dylon heersten op het middenveld en Storm dribbelde in vanaf de zijlijn en met een verwoestende uithaal zorgde hij voor de dik verdiende 3-0, fantastisch! Gijs hield intussen met hulp van al zijn teamgenoten zijn doel leeg en kon zo een geweldige ‘clean sheet’ bijschrijven! In de wandelgangen gonsde al het gerucht van een transfer naar Ajax, maar we houden hem toch graag in de AD’69 gelederen! Het slotakkoord was voor Pepe die in de ‘dying seconds’ van de wedstrijd nog zijn naam aan de lijst met doelpuntenmakers toevoegde door de bal met een afstandsschot door de benen van de keeper en tergend langzaam over de doellijn wist te krijgen! Een heerlijke teamprestatie vandaag mannen!!!