AALTEN
tel. 0543-473918

AD’69 verliest thuis met 1-3 van GWVV

Het kwartje wil maar niet op de goede kant vallen. Ook nu was AD’69 niet de onderliggende partij, toch is weer alle inzet achteraf voor niets geweest als de tegenpartij met de punten er vandoor gaat.

In de beginfase was het aan beide zijden aftasten, AD’69 kreeg wat kansen, oa Nick Ebbers kopte ook maar net naast na een voorzet van broer Michiel. En net terwijl GWVV het veldoverwicht had had AD’69 het geluk dat Hidde Weenk een handsbal bij GWVV veroorzaakte , vervolgens was het Tom Elferink die uit de penalty de 1-0 tussenstand scoorde. Na de 1-0 nam AD’69 het initiatief over en ging op zoek naar de 2-0. Zover zou het niet komen want een tien minuten na de voorsprong schoot het bij Tom Elferink in de hamstring en was niet meer in staat om de wedstrijd voort te zetten. Jeroen Scholten nam zijn positie in de spits over en Bram Dekkers was de wissel die werd ingebracht. Hidde Weenk was het die nog een grote kans kreeg maar hij vond de keeper op zijn weg. In de 45e minuut nog een gevaarlijk moment voor het doel van Robin Vonhof. Een schot die op de weg naar het doel werd nog aangeraakt waardoor er de bal uiteindelijk met een raar effect richting Vonhof werd geschoten. Na de redding vond er nog een scrimmage plaats waarbij een aanvaller ogenschijnlijk ten val werd gebracht, GWVV zag er een penalty in, de scheidsrechter gelukkig niet. Kort hierna werd er voor rust gefloten.

Na rust nam GWVV het initiatief maar het was AD’69 die de eerste kans kreeg, na een voorzet van Hidde Weenk schoot Sven Aalbers ook maar net naast. Toch zou GWVV in de 50e minuut langszij komen. Een fröbelkansje op de vijfmeter werd door GWVV ingeschoten. Vijf minuten na de gelijkmaker werd er ook nog een keer de 1-2 vanaf de zestienmeter op een fantastische manier ingeschoten. Vonhof was hierbij volledig kansloos en AD’69 wist wat het te doen had. Het ging vol op de aanval , lange ballen werden ingebracht en GWVV werd volledig in de verdediging gedrukt. Thom vd Dobbelsteen werd ook ingebracht en ook met zijn lange ballen, samen met die van Robin Raben moest het toch een keer gaan lukken. Tot aan de laatste minuut bleven de lange ballen maar komen maar het was toch weer GWVV die in de allerlaatste minuut gebruik maakte van de situatie. Terwijl AD’69 de focus volledig op de aanval had was het een uitval in de 96e minuut die uiteindelijk met drie man in de aanval leidde tot de 1-3. Dit leidde tot een bijna Argentijnse euforie , AD’69 moest dan toch nog zijn meerdere erkennen en kon niet anders dan weer met verlies de kleedkamer opzoeken. Weer zat het niet mee, weer laat het de punten liggen terwijl het niet minder is dan de tegenstander. Volgende week tegen Keijenburgse Boys, dan moet het toch een keer gaan lukken !!   DSC_0031_2.JPG