AD'69 3 verliest van koploper Bredevoort in uitwedstrijd (3-1)

3 - 1

AD '69 3

Mannen, 3, 7e klasse 13

20 mei 2018 12:30

AD'69 moest voor de verandering nu eens op zondagmiddag voetballen en wel in Bredevoort.  De wedstrijd begon om 12.30 uur. Het was een gelijkopgaande wedsstrijd tussen beide teams. Er waren kansen over en weer, maar tot de drinkpauze na twintig minuten werd er niet gescoord. Na de drinkpauze kwam Bredevoort door de verdediging van AD'69 en scoorde de 1-0, maar nog geen drie minuten later was het na een goed uitgespeelde uitval van AD'69 1-1 door Gökhan Tuncer. Zo bleef het tot de rust.

Na de rust had AD'69 het moeilijk met Bredevoort en zag het die ploeg weglopen naar 2-1. Ook omdat het zelf vergat te scoren.  AD'69 gaf achterin te veel ruimte weg.  Zo werd het het ook door ( mag gezegd worden) een schitterende goal (3-1). AD''69 kreeg nog een paar kansen maar de bal ging er niet in.  Het bleef 3-1 . Op naar de laatste wedstrijd volgende week.