AD '69 3

ömer Dogan (schot)

Mannen, 3, 7e klasse 13

13 mei 2018 10:00

AD''69 3 speelde een wedestrijd met twee gezichten. AD'69 3 speelde op zondagmorgen de uitwedstrijd in Terborg tegen het plaatselijke derde elftal. Na 8 minuten spelen scoorde Ömer Dogan de 0-1 na een goede aanval. Drie minuten later was het wederom Ömer Dogan die doorjoeg op de keeper. Hij blokte, waardoor de bal in het doel verdween en zo stond er 0-2 op het scorebord. AD'69 3 trok zich terug , wel onbedoeld, en maakte het zich daardoor lastig.Terborg kreeg vele kansen maar het keeper v.d. Hurk, die een paar maal goed redde en ook Terborg was onzuiver in de afronding. Dus het was 0-2 bij rust.

Na rust kregen de supporters en leiders van beide teams een hele andere wedstrijd te zien. AD'69 was niet bij machte om door te zetten en viel terug. Mede dankzij een zeer matig fluitende arbiter. Terborg kwam daardoor beter in haar spel en het werd 1-2 en zelfs 2-2. De scheidsrechter bleef matig fluiten maar  AD'69 was wel bij machte om het achterin dicht te houden. Zo bleef de stand 2-2 . Maar het gelijke spel voelde als een verlies. Op naar de volgende week.