0 - 9

AD '69 VR1

5e klasse 5

1 mei 2018 19:45

19.45 uur         St. Haarlo/GSV VR.1    -            AD’69 VR.1                 0-9       (  0-8) doelpunten: Rosa ter Hedde(3) Nienke Hermanides(2) Marlena Oostrik (2) en Elles den Hengst(2)

verslag:  AD'69 walst in de eerste helft over Spcl.Haarlo/GGSV'63 Vr. 1 (8-0) Uiteindelijk 9-0
AD’69 VR. 1 had in de eerste helft geen kind aan Haarlo/GSV  63 Vr. 1 . Vanaf minuut één werd er al gescoorde en dat ging door in de eerste helft.  Zo stond het met de rust reeds 0-8. Een monsterscore stond in het vooruitzicht.

Maar na rust stokte de scoringsdrift en kwam er nog maar één doelpuntje bij. (0-9) AD’69 VR. 1 nestelde zich met deze inhaalwedstrijd op de 2e plaats.

Ruststand 0-8, eindstand 0-9 1e minuut 0-1 Rosa. 10e minuut  0-2 Nienke,  20e minuut 0-3 Marlena,  30e minuut 0-4 Elles,  32e minuut 0-5 Nienke,  37e minuut 0-6 Elles,  41e minuut 0-7 Marlena,  42e minuut 0-8 Rosa,   47e minuut 0-9 Rosa