AD’69 VR verslaat AZSV VR na ruststand en eindstand 2-1

2 - 1

AZSV VR3

5e klasse 5

31 maart 2018 9:30

09.30 uur         AD’69 VR 1                  -           AZSV  VR 3                 2-1( 2-1  )  doelpunten: Marit Heijink

verslag: AD’69 VR verslaat AZSV VR na ruststand  en eindstand 2-1

Om half tien ‘ s morgens stond de wedstrijd al gepland maar vooraf bleek al dat sommigen niet fit waren. Hierdoor moesten er op het laatste moment nog enkele wijzigingen aangebracht worden in de opstelling. En of het hier aan lag of het vroege tijdstip het voetbal was niet best.

Toch na ca. 15 minuten toch de 1-0 door een afstandsschot van Marit in de verre hoek, waarbij de keepster van AZSV kansloos was. Nu dachten we dat dit moed zou geven, maar het spelbeeld bleef slordig. Dit resulteerde na ca. een half uur in  de tegentreffer van AZSV, waarbij de spits van AZSV op de rand van het strafschopgebied de bal langs de uitkomende keepster van AD tikte. Gelukkig voor AD lukte het Marit even voor rust nogmaals om een afstandsschot in de verre hoek voorbij de keepster van AZSV te schieten. Dus we konden met 2-1 de rust in en eens even na gaan denken over wat we verkeerd deden.

Na rust zat er wel meer passie in het spel maar voorin had niemand het vizier op scherp staan of men wachtte te lang. Het risico was dat het een keer mis kon gaan aan de andere kant.  Maar de hele verdediging onder aanvoering van Roosmarijn gaf vrijwel niets weg. Zo kon er toch een overwinning bijgeschreven worden.