AD'69 2 verliest thuis met 1-3 van FC Winterswijk 7

5e klasse 14

24 februari 2019 11:00

Scheidsrechter

A. (Adem) Topal

AD'69 2 ontving thuis FC Winterswijk 7.  AD'69 2. dat onderin bungelt, moest punten pakken en het starrte niet slecht. Rob Leber scoorde met het hoofd de 1-0.  Maar FC Winterswijk maakte voor rust gelijk (1-1)
In de 2e helft scoorde FC Winterswijk binnen 5 minuten opnieuw en AD'69 stond achter. Toen FC Winterswijk ook nog een penalty kreeg gaf niemand meer iets voor AD"69 2. Maar doelman Jaap Pastoors stopte de pingel. Maar uiteindelijk scoorde FC Winterswijk 7 alsnog de 1-3.  En dat was ook de eindstand. Opnieuw nul punten. het wordt tijd dat AD"69 2 eens wint.