AD'69 had kans op een gelijkspel, maar verliest met 3-2 van FC Winterswijk 7 in Winterswijk

M. (Mohammet) Durmaz

AD'69 heeft opnieuw een nederlaag geleden.  In Winterswijk was FC Winterswijk 7 te sterk met 3-2. Voor rust was het een gelijk opgaande wedstrijd en deze eindigde in 0-0.  doelpunten: Ellert Kleinhesselink (2)

verslag: Teun Pastoors
0-0 rust....3-2 eind...We kwamen na rust vrij snel op 0-1...De 0-2 en 0-3 volgden ook snel...Een bal die namens AD'69 2 zuiver over de doellijn ging werd helaas niet als doelpunt geteld...Rob Leber werd in de 16 meter ten val gebracht...Ellert benutte de pingel..3-1....Enkele minuten later scoorde Ellert met een vrije trap van eigen helft de 2-3...De keeper stond ver weg uit het doel om de bal van een paar pupillen terug te schieten...De scheidsrechter had het sein gegeven aan Ellert en Ellert bedacht zich geen moment...met de wind mee belandde de bal in het goal...