ömer Dogan (schot)
75'

7e klasse 11

24 maart 2019 10:00

AD'69 3 speelde deze zondagochtend thuis hun wedstrijd tegen NVC 2 dat vijf plaatsen onder AD'69 op de ranglijst staat.
AD'69 had na het verlies van vorige week, toch weer de drive om te winnen en afgesproken was om de bal het werk te laten doen en te voetballen.
Nu was het zo dat AD'69 3 de avond voorafgaand aan de wedstrijd, een fifa toernooi had gehad waarbij er ook het nodige bier gedroken was.
Maar NVC 2 had ook een feestje gehad dat scheelde, AD'69 moest deze zondagochtend ook hun vaste keeper Erik Heuvel missen en diens vervanger had zich afgemeld wegens ziekte.
Dus werdt er besloten dat er een veldspeler in de goal moest, het was Tom te Brinke die zich opofferde en zei "ik ga wel keepen".
AD'69 trapte onder leiding van de heer Wikkerink iets voor tien uur af en liet de bal meteen vanaf het begin, het werk doen.
Dat resulteerde in enkele goede kansen maar de bal ging er nog niet in.
Tot de vijftiende minuut, het was Rik Pastoors die van achteruit meegelopen was en de bal achter de doelman van NVC wist te schieten.
1-0 AD'69 ging door en welgeteld zeven minuten na de 1-0 was het wederom Rik Pastoors die scoorde 2-0.
AD'69 kreeg in de eerste helft echt de kansen om de score flink uit te breiden maar dat lukte niet, zo was de stand bij rust dan ook 2-0.
In de rust werdt er gewisseld en dat resulteerde erin dat elf minuten na de rust AD'69 voor de derde mocht scoren, de voorzet van Rik werdt binnen gelopen door een speler van NVC zo stond het 3-0 en zat AD'69 op rozen. NVC kreeg vervolgens ook enkele kansjes maar Tom werdt niet echt serieus getest. AD'69 bleef geduldig voetballen en opzoek naar hun vierde doelpunt die kwam er in de vijenzeventigste minuut, het was Ömer Dogan die een bekeken schot plaatste. De keeper dacht de bal te hebben maar hij kreeg de bal niet vast en zo viel de bal in de goal. 4-0.
De laatste goal werdt gemaakt door Martijn Wisselink die vier minuten na de 4-0 de bal hard in de goal schoot 5-0.
De score had vele malen hoger moeten zijn maar de ballen gingen er niet in en zo bleef het 5-0.
AD'69 gaat volgende week op herhaling tegen dit team maar dan uit in Netterden.