AD'69 3 verliest met 2-0 in Nieuw-dijk van Sprinkhanen 3

Accommodatie

Onbekend

AD'69 3 verliest met 2-0 in Nieuw-dijk van Sprinkhanen 3.

AD'69 3 moest deze zondagochtend uit tegen Sprinkhanen 3.
De opdracht voor de wedstrijd was duidelijk, de laatste weken keek AD'69 vaak na tien minuten tegen een achterstand aan.
Vandaag lukt dit echter wel, maar aan de andere kant kon AD'69 daar te weining tegenover zetten vandaag.
Voetballend was het de betere partij maar tot op de laatste 20 meter, de eindpasses vielen net "ongelukkig" en zo kreeg AD geen kansen.
Bij de rust keek AD'69 tegen een 1-0 achterstand aan.
Na de rust was het hetzelfde verhaal, AD'69 veel druk en goed voetballen maar het geluk was aan de zijde van de Sprinkhanen en een paar afstandsschoten van AD'69 gingen er ook niet in. AD'69 gokte nog in de laatste 10 minuten door achterin 1 op 1 te gaan spelen, maar de gelijkmaker viel niet en toen vijf minuten voor tijd de 2-0 viel was het afgelopen.
Snel deze wedstrijd vergeten en op naar volgende week.
AD'69 speelt dan om 10:00 uur thuis tegen NVC 2.