AD'69 3 flink onderuit tegen koploper VVG'25 4 in Gaanderen (5-0)

Datum

4 november 2018 10:00

Accommodatie

Onbekend

AD'69 3 moest deze zondagochtend uit in Gaanderen tegen VVG'25 4 en het keek na 2 minuten al tegen een 1-0 achterstand aan door een afstandsschot.AD'69 herpakte zich en had het kwartier er na de overhand maar het was VVG'25 dat een discutabele penalty kreeg zo de 2-0 maakte.
Daarna was het even de weg kwijt en scoorde VVG'25 uit zuiver buitenspel, maar de scheidrechter liet zijn assistent staan en keurde het doelpunt goed 3-0. Nog voor de rust scoorde VVG'25 nogmaals en zo was de ruststand 4-0.

In de rust zetten AD'69 het team om naar 4-4-2 en had het betere van het spel het had zelfs de kans op de 4-1 maar er werdt vergeten te scoren.
VVG'25 had het laaste woord en scoorde in de laatste minuut de 5-0.
Zo verloor AD'69 3 de wedstrijd van de koploper.