AD'69 zat.2 gaat gelijk op tegen AZSV 8 . Komt met 5-2 voor en verliest met 5-6.

AD '69 2

5 - 6

AZSV 8

5e klasse 05

24 november 2018 15:00

De openinggoal in deze wedstrijd kwam voor rekening van Kilian Bennink die een mooie combuinatie van AD'69 afrondde. AD'69 zat.2 speelde zo wie zo niet slecht.

Door een fout van doelman Jelle Polman kwam AZSV op 1-1. Hij liet een bal onder zich doorgaan. Toch kwam AD"69 voor rust nog weer op voorsprong. Kilian Bennink mocht vanaf 11 meter de bal achter de keeper van AZSV schieten. Maar opnieuw maakte AZSV gelijk. En zo was de ruststand 2-2.

Na rust leek het voor AD'69 goed te gaan. Via 3-2 (Bram Fukkink) uit een praht pass van Kilian Bennnink, 4-2 Kilian Bennink en 5-2 via Lucas Winkelhorst liep AD'69 weg van AZSV 8. Een overwinning kwam er aan,   dacht bij AD'69 een ieder. Maar in het laatste kwartier scoorde AZSV 4x , doordat AD'69 alleen maar een hogere score wilde halen en de verdediging maar liet lopen. En zo verloor AD"69 zat.2 alsnog en komt het als laatste in de klasse te staan.