90'

7e klasse 11

31 maart 2019 10:00

AD'69 3 wint ook hun uitwedstrijd tegen NVC 2 met 1-4

AD'69 moest deze zondagochtend de uitwedstrijd tegen NVC 2 in Netterden, vorige week thuis had AD'69 ook al tegen dit team gespeeld en met 5-0 gewonnen.
AD'69 wist dus wat het kon verwachten, toch was NVC 2 beter dan vorige week of AD'69 iets minder, het is maar hoe je het wil bekijken.
AD'69 had in de eerste helft het betere van het spel, maar in het eerste half uur wist men niet tot scoren te komen, maar in de vijfendertigste minuut kwam de bal bij Arne Hartman voor de voeten, die bedacht zich geen moment en schoot de bal in het net 0-1.
Dit was ook de ruststand.
Na de rust zag de leiding en wissels een ander AD'69, de rust in het spel was weg en NVC 2 kreeg kansen op de gelijkmaker. Die had maar zo kunnen vallen maar Pleun Ebbers haalde de bal net voor de doellijn weg.
AD'69 kreeg ook de kans om de score uit te breiden maar oog in oog met de keeper vergat men te scoren.
De leiding paste nogmaals enkele noodgedwongen wissels toe wat er toe leidde dat er op de één of andere manier weer rust in het elftal kwam.
Dit resulteerde in de tachtigste minuut tot een doelpunt een voorzet werdt binnen getikt door Luc Weppel die goed voor zijn man kwam en de bal langs de keeper gleed 0-2.
NVC was gebroken en zes minuten later was het Rik Pastoors die, de met buitenkantje rechts voorgegeven bal van Arne Hartman achter de keeper tikte 0-3.
NVC gaf daarna nog één keer gas en dat resulteerde in de achtentachtigste minuut tot een goal voor hun 1-3.
AD'69 had daarna nog 1 kans die werdt verzilverd door Gökhan Tuncer die op aangeven van ömer Dogan de frustratie van zich af schoot en zo de 1-4 in het net knalde.
Een dik verdiende overwinnen voor AD'69 3 dat nu weer op de 3de plek in de competitie staat.
Volgende week mag AD'69 naar Mechgelen voor de wedstrijd tegen de nummer laatst SVGG 3.