AD'69 3 start hun bekerprogramma met een ruime overwinning 4-0

46'
87'

Groep 2 89

25 augustus 2019 10:00

AD'69 moest deze warme zondagochtend de beker wedstrijd tegen FC Winterswijk 10 vooruit spelen i.v.m. het volksfeest in Winterswijk komende week.
De aanvang was het gebruikelijke 10 uur. AD'69 dat met een aantal spelers twee trainingen had gehad, was in de eerste helft sterker dan FC Winterswijk 10.
Door een doelpunt in de elfde minuut van Martijn Wisselink na een assist van Robert Wisselink die na twee en een half jaar blessure leed zijn rentree maakte. WELKOM TERUG Robert!! Luc weppel scoorde in de zesentwintigste minuut de 2-0. Toen net voor het rustsignaal zesenveertigste minuut Jaap Masselink de 3-0 binnen schoot was de wedstrijd al wel gespeeld.
Ruststand dus 3-0.
Na de rust speelde AD'69 rustig verder (door de hitte), FC WInterswijk vergat de kansen die het kreeg af te maken.
Martijn Bauhuis scoorde drie minuten voor het eindsignaal de 4-0 en daarmee is de eerste overwinning van seizoen 19/20 een feit.
Over twee weken speelt AD'69 3 uit in Neede.