AD'69 3 neemt drie punten mee naar Aalten dankzij een doelpunt in de laatste minuut.

FC Eibergen 7 (zon)

2 - 3

AD '69 3

16'
Edo Vreeman (schot)
65'
90'

7e klasse 17

24 november 2019 9:00

Scheidsrechter

J.W. (Wim) Bruil

AD'69 3 speelde deze koude en zeer vroege zondagochtend 9:00 uur in en tegen FC Eibergen 7.
Op papier een niet al te moeilijke wedstrijd, maar papier is geduldig.
AD'69 ging zeer voortvarend van start en het had zich ruimer moeten belonen het eerste kwartier.  I.p.v. een 0-3 voorsprong stond het dankzij een doelpunt van Edo Vreeman 0-1.
AD'69 ging daarna niet goed en te traag om met het vele balbezit dat men had, daardoor was Eibergen telkens net weer op tijd om de gaten dicht te lopen.
Eibergen kwam zelfs tegen de verhoudingen in op 1-1 en daarna zelfs op een 2-1 voorsprong. Er ging toch wel het één en ander mis bij AD'69.
Dus ging AD'69 met een 2-1 achterstand de rust in. In de kleedkamer werden er enkele wijzigingen door gesproken.
Na rust deden al snel de eerste kansen zich aan, maar tot scoren kwam AD'69 niet. Totdat in de 65ste minuut Gökhan Tuncer uit de draai de 2-2 binnen schoot. Opluchting bij AD'69. AD'69 moest op jacht naar de overwinning. En die kwam er uiteindelijk. In de 90ste minuut was het Martijn Wisselink die een schitterende voorzet van Niels Rutgers in het Eibergse doel volleerde. 2-3
Een verdiende maar moeizame overwinning voor de koploper.