AD'69 3 wint uiteindelijk ruim hun vierde competitie op rij met 1-4 van Grol 11

88'
Gokhan Tuncer (intikker)

7e klasse 17

13 oktober 2019 9:30

AD'69 3 moest deze zondagochtend om 9:30 uur uit in Groenlo tegen Grol 11, dat was voor sommigen vroeg blijkbaar.
Na nog geen 2 minuten spelen keek AD'69 namelijk al tegen een 1-0 achterstand aan, de verdedigers keken elkaar aan en zo werd er gescoord door Grol.
AD'69 had het ff lastig maar het rechtte de rug en in de 31 ste minuut werd het 1-1 dankzij een schot van Luc Weppel.
AD'69 had eigenlijk met 1-4 voor kunnen staan maar de ruststand was 1-1.
Na de rust stelde AD'69 echter orde op zaken en dankzij wederom Luc Weppel werd het 1-2. In de 57ste minuut schoot hij de frustratie van een aantal gemiste kansen van zich af, door de bal kiezel hard via de onder kant lat in goal te rammen.
Vlak voor tijd scoorde Gökhan Tuncer nog twee goals, door een schot en een intikker.
Uiteindelijk een dik verdiende 1-4 overwinning voor AD'69 3.
Volgende week is AD'69 3 een week vrij. Over twee weken speelt AD'69 een lastige wedstrijd in Ziewent tegen RKZC 4.