AD'69 3 wint hun eerste competitie wedstrijd na een overtuigende tweede helft van FC Trias 6. 5-1

AD '69 3

5 - 1

FC Trias 6 (zon)

Luc Weppel (kopbal)
61'
70'
77'
Luc Weppel (schot)
83'
ömer Dogan (schot)
91'

7e klasse 17

22 september 2019 10:00

Scheidsrechter

H. (Hans) Beumer

AD'69 3 moest deze zondagochtend hun eerste competitie wedstrijd dit seizoen thuis tegen Trias 6.
Om tien uur werdt er na de 1 minuut stilte wegens het overlijden van Jan Obelink afgetrapt,  nog geen vier minuten later door balverlies op het middenveld van AD'69 speelde FC Trias dit uit en stond de 0-1 op het bord. AD'69 speelde daarna in een te laag tempo en liep tegen een muur van verdedigers aan, des al niettemin crëerde AD'69 wel kansen o.a. een bal op de lat. Bij rust stond het nog 0-1.
Na de rust een heel ander AD'69, het tempo ging omhoog en AD'69 ging er vol voor met als resultaat dat aan het einde van de wedstrijd er een stand van 5-1 op het scorebord stond. Door doelpunten van Luc Weppel 3x, Martijn Bauhuis en Ömer Dogan.