7e klasse 17

29 september 2019 10:00

Scheidsrechter

M.H.W. (Hennie) Bokstart

AD'69 3 moest deze zondagochtend uit in het natte Vragender tegen het plaatselijke 4de elftal.
En het starte dusdanig goed dat er binnen twee minuten al een goal had moeten vallen maar dit gebeurde niet, maar nog geen twee minuten later lag de bal wel in de goal toen Rik Pastoors met een bekeken afstandsschot de 0-1 liet noteren. KSV 4 had in de eerste helft niks in te brengen en AD'69 had alle mogelijkheden de score te vergroten maar het faalde in de afwerking. KSV was daarin tegen (te) fel op het natte veld en een aantal van hun spelers mogen van geluk spreken dat hun kaarten bespaard bleven met de vele glijpartijen.
AD'69 kwam op een 0-2 score door een goede aanval, het was Martijn Bauhuis die in de tien minuten voor de rust de bal binnen schoot.
0-2 de ruststand.
Na de rust had de scheidrechter van dienst duidelijk gemaakt dat het afgelopen moest zijn met de gevaarlijke slidings, hetgeen voor sommigen tegen dovemansoren was gezegd. De tweede helft was nog geen tien minuten onderweg of KSV had een gele kaart te pakken wensens een gevaarlijke sliding. In de periode 10 tegen 11 kreeg AD'69 dat gewisseld had in de rust enkele kansen. KSV werd ook iets gevaarlijker maar een gericht schot op de keeper kwam er niet echt. Pleun Ebbers dacht in de 65ste minuut, ach laat ik mij als voorstopper me er ook eens mee gaan bemoeien voorin. Hij speelde 2, 3 man uit een schoot de bal van een meter of 18 over de keeper en zo was het 0-3. AD'69 voetbalde de wedstrijd rustig uit en zo is de tweede overwinning in de competitie een feit.
Volgende week speel AD'69 3 thuis tegen het 7de team van VIOS uit Beltrum.