Scheidsrechter

J. (Johan) Nijman

AD'69 3 speelde deze ochtend hun thuiswedstrijd tegen VIOS Beltrum 7.
Nadat er om half tien de elftalfoto was gemaakt was om 10:00 uur de aftrap.
AD'69 3 dat zich op de tweede plek van ranglijst bevind omdat het doelsaldo minder is dan het van Grol 12.
AD'69 3 kwam net zoals vorige week voorvarend uit de startblokken na 4 minuten was het al 1-0 door een doelpunt van Gökhan Tuncer.
Na twintig minuten werd het 2-0 door Martijn Bauhuis, toen twee minuten later Martijn Bauhuis de 3-0 aan liet tekenen zat AD'69 op rozen.
In de eerste helft wist Gökhan Tuncer ook zijn 2de van de ochtend te maken en zo ging AD'69 3 met een 4-0 stand de rust in.
In de rust werd door de leiders aangegeven dat men niet mocht verslappen en er gewerkt moest aan het doelsaldo.
Na de rust was AD'69 toch iets te nonchalant en 14 minuten na rust wist VIOS te scoren. 4-1. AD'69 leek hierdoor wakker geschudt, want 7 minuten na de 4-1 werd het 5-1 door Rik Pastoors, twee minuten later scoorde Luc Weppel de 6-1. Nog geen minuut later liet Gökhan Tuncer zijn hattrick noteren door zijn derde en de 7-1 te scoren. Het zou nog veel mooier worden deze wedstrijd want 4 minuten na de 7-1 werd het 8-1 dankzij wederom Luc Weppel. AD'69 vond het nog niet genoeg en langs de kant werd door de wissels al tien, tien, tien gescandeerd. En dat geschiedde, Rik Pastoors wist ook zijn hattrick te scoren door in de 87ste en de 88ste minuut de 9-1 en de 10-1 te scoren. Een Fantastische ochtend AD'69.