7e klasse 17

27 oktober 2019 11:30

AD'69 3 speelde deze zondag hun uitwedstrijd tegen het tweede op de ranglijst staande RKZVC 4. Een directe concurrent voor AD'69 3 dat bovenaan staat in de 7e klasse 17. RKZVC 4 heeft 2 verliespunten en AD'69 heeft alles nog gewonnen tot nu toe.
AD'69 wist dat de ploeg uit Zieuwent gemakkelijk scoort want ze hebben een iets beter doelsaldo dan AD'69.
De wedstrijd startte om 11:30 uur en voor dat AD'69 het wist lag de bal al achter hun keeper in het net, 1-0. Een bliksemstart van RKZVC.

AD'69 kwam beter in het spel maar achterin ging er geregeld wat mis, de kansen waren dan ook voor de tegenstander.
Na zo'n 15 minuten spelen kwam AD'69 beter in hun spel, er kwamen enkele goede kansen en in de 24 ste minuut was het Rik Pastoors die de 1-1 scoorde.
AD'69 kreeg de kans om even later de 1-2 te maken hetgeen mislukte. RKZVC gaf AD'69 in de minuten daarna een lesje effectiviteit, want binnen 5 minuten tijd keek AD'69 tegen een 4-1 achterstand aan.
Even werd er gedacht dat we een flink portie op onze donder zouden krijgen maar AD'69 stroopte de mouwen op. 7 minuten na de 4-1 scoorde Martijn Bauhuis de 4-2. En 3 minuten later in de 43ste minuut scoorde Niels Rutgers de 4-3.
Zo ging AD'69 dus met een gevoel de rust in dat ze echt nog niet kansloos waren.
In de tweede helft ging AD'69 dan ook vol voor de gelijkmaker en die viel 12 minuten na de rust. Het was wederom Niels Rutgers die de 4-4 scoorde.
AD'69 had hierna de pech dat de bal op de paal en via de onderkant van de lat niet in de goal verdwenen. Aan de andere kant hield Erik Heuvel zijn doel schoon met enkele goede reddingen.
De complimenten voor het hele team voor het blijven knokken deze wedstrijd.
Door dit gelijke spel heeft AD'69 zijn eerst verliespunten opgelopen, maar blijft koploper.
Volgende week speelt AD'69 3 de clash uit, thuis op sportpark zuid tegen AD'69 4