AD'69 3 wint nipt met 1-0 door het oog van de naald

Accommodatie

Onbekend

AD'69 3 wint nipt met 1-0 door het oog van de naald.

AD'69 3 moest deze koude zondagochtend hun thuis wedstrijd tegen RKZVC 6.
In de eertse helft was RKZVC 6 de boven liggende partij, maar het was AD'69 die de beste kans kreeg. Een bal van Martijn ten Barge ging via een RKZVC verdegiger en de onderkant van de lat weer het veld in. AD'69 keeper Erik Heuvel moest een flink aantal keren AD'69 in de wedstrijd houden.
Daardoor bleef het tot de rust 0-0.
Na de rust had AD'69 gewisseld en 8 minuten na rust werd het 1-0, Niels Rutgers zette goed door veroverde de bal en ging alleen op de keeper af. Niels twijfelde en de keeper van RKZVC stompte de bal in de voeten van de mee gelopen Martijn Wisselink die de bal de kruising in joeg.
AD'69 kwam een aantal keren gevaarlijk voor de goal van RKZVC maar diens verdedigers zorgden ervoor dat verdere schade beperkt werd.
Aan de andere kant had RKZVC weer een aantal gevaarlijke afstandsschoten. En ook een aantal goede kansen, maar telkens was het "man van de wedstrijd" Erik Heuvel die niet verzaakte en zijn doel leeg hield.