AD'69 3 blijft qua verliespunten nr. 1 na gelijkspel tegen Grol 12 op Sportpark Zuid (1-1)

AD '69 3

1 - 1

Grol 12

Luc Weppel (schot)

7e klasse 17

8 december 2019 10:00

AD'69 3 speelde op zondagmorgen 8 december jl. tegen medekoploper Grol 12. Een spannende wedstrijd tussen twee vooral jeugdige teams.
Ook hier deed de wind veel afbreuk aan de wedstrijd. Gelukkig konden de spelers er goed mee om gaan.  Een gelijkopgaande wedstrijd trouwens.
Voor rust had Grol iets meer overwicht, maar tot scoren kwamen zij niet . net zo als AD"69 dat ook het net nog niet kon vinden.

Na rust miste Arne Hartman voor AD'69 3 een penalty.  Grol scoorde wel in de tweede helft. Maar gelukkig deed AD'69 3 dat ook via Luc Weppel. In die 2e helft had AD'69 3 het overwicht. Maar verder gescoord werd er niet. Het blijft spannend voor deze twee teams voor het kampioenschap.