AD'69 3 wint overtuigend de eerste wedstrijd na de winterstop met 1-6 van FC TRIAS 6

FC Trias 6 (zon)

1 - 6

AD '69 3

50'
Edo Vreeman (schot)
55'
Marnix Wubbels (intikker)
57'
61'
65'

7e klasse 17

26 januari 2020 11:15

AD'69 3 speelde deze zondagochtend om 11:15 uur uit in Winterswijk tegen FC TRIAS 6.
Thuis had AD'69 3 na een moeizame eerste helft (0-1 achterstand) met 5-1 gewonnen.
Voor dat de wedstrijd begon wist AD'69 3, dat tweede staat in de competitie. Dat de koploper met 6-0 achter stond en dat het bij een overwinning de eerste plaats weer over zou nemen van Grol 12.
AD'69 startte niet goed, er werden te weinig tot geen kansen gecreëerd en dus was het FC TRIAS dat net zoals in de thuiswedstrijd op 1-0 kwam en dit vast wist te houden tot de rust.
In eerste helft waren er wel een bloedneus en een aantal wissels aan AD'69 kant geweest.
AD'69 ging dus met een 1-0 achterstand de rust in.
AD'69 3 heeft dit seizoen wel vaker tegen een achterstand aan gekeken dus er bang van worden doet AD'69 3 niet.
Na de rust kregen Pleun Ebbers, Rik Pastoors en Martijn Bauhuis hun minuten in deze wedstrijd en dat gaf AD'69 3 vleugels want vijf minuten na rust scoorde een uitstekend spelende Edo Vreeman de 1-1 en toen ging het snel want vijf minuten later na een schitterende snelle aanval scoorde Marnix Wubbels de belangrijke 1-2.
Toen twee minuten later Martijn Wisselink de 1-3 achter de keeper kopte was het verzet van FC TRIAS gebroken, AD'69 zette goed door en drie minuten na de 1-3 was het dankzij het schot van Martijn Baushuis zelfs al 1-4.
De keeper van FC TRIAS had een blessure en werd gewisseld.
Vier minuten na de 1-4 werd het door een kopbal van Martijn Bauhuis 1-5.
Het laatste doelpunt komt op naam van Martijn Wisselink die met een hard schot de 1-6 en tevens eindstand op het scorebord bracht.
Door het verlies van GROL 12 (AD'69 4 bedankt!) en de eigen overwinning staat AD'69 3 bovenaan in de 7de klasse 11 met twee wedstrijden minder, dan de nummer twee en 1 punt voorsprong.
Man of the MATCH is geworden Edo Vreeman die een uitstekende wedstrijd speelde.
Over 2 weken speelt AD'69 3 de clasch tegen AD'69 4 om 10 uur.