AD'69 3 wint moeizaam de clash van AD'69 4 met 1-2

Luc Weppel (schot)

7e klasse 17

3 november 2019 10:00

AD'69 3 speelde deze zondagochtend uit op het eigen sportpark tegen AD'69 4.
Het werd een moeizame ochtend. AD'69 3 mocht niet klagen dat het bij rust geen 2-0 achter stond, AD'69 4 verdedigde stug en AD'69 3 had moeite kansen te creëen.
0-0 de ruststand.
Na rust gaf AD'69 3 een lesje effectiviteit aan AD'69 want de kansen die ze kregen werden wel verzilverd, dankzij een afstandschot van Martijn Bauhuis die de bal via onderkant lat binnen schoot. 0-1. Vijf minuten later was de wedstrijd gespeeld toen topscoorder Luc Weppel de 0-2 binnen schoot.
AD'69 kreeg wel kansen om de score te vergroten maar dit zou echter niet lukken.
2 minuten voor het einde van de wedstrijd wist Maurice Klein Gelting nog te scoren voor AD'69 4.
AD'69 3 pakt weer een overwinning en blijft daardoor koploper in de 7de klasse.
Volgende week ontvangt AD'69 3 thuis SC Rekken.

AD´69  4 verliest onterecht vanAD´69 3 met 2-1 ruststand 0-0 doelpunt AD´69  4 Maurice Klein Geltink.

AD´694 moest vandaag aantreden tegen de koploper club genoot AD´69 3 en het begon heel sterk aan de wedstrijd. AD´69 3 wist er eigelijk geen raad mee en AD 4 had dan ook met de rust wel met 3-0 voor moeten staan.

De tweede helft kwam AD´69 3 wat meer op gang en werd het ook gevaarlijker, maar echt grote kansen kreeg het niet. Helaas kwam AD´69 3 wel op voorsprong en drukte het door naar 2-0. In plaats van dat AD 4 zicht gewonnen gaf, bleef AD´69 4 doorknokken, voor een verdient resultaat, maar helaas het werd nog wel 2-1, maar daar bleef het bij. Een gelijkspel was zeker verdiend geweest gezien de eerste helft waarin AD´694 heer en meester was.  De tweede helft was echter voor AD 3. AD 4 gefeliciteert AD´69 3 met hun onterechte overwinning😉