AD'69 3 toont wederom veerkracht en buigt een 0-2 achterstand om naar een wat geflatteerde 5-2 overwinning.

AD '69 3

5 - 2

SP Rekken 4 (zon)

Rik Pastoors (schot)
75'
79'
82'
Arne Hartman (penalty)
85'
Arne Hartman (schot)
89'

7e klasse 17

10 november 2019 10:00

AD'69 3 toont wederom veerkracht en buigt een 0-2 achterstand om naar een geflatteerde 5-2 overwinning.

AD'69 3 speelde deze koude maar zonnige zondagochtend hun thuiswedstrijd tegen SP Rekken 4.
Het team had tijdens de wedstrijd van vorige week een aantal blessures opgelopen en dus ontbraken er flink wat spelers.
Met 12 fitte spelers en 2 half fitte moest het gaan gebeuren.
In de eerste helft had SP Rekken de gevaarlijkste kansen maar AD'69 hield stand. AD'69 verzuimde zelfs een penalty binnen te schieten vijf minuten voor rust, dus was de ruststand 0-0.
Na de rust was AD'69 niet scherp genoeg en zag het een bal van een ruime afstand achter hun keeper binnen vallen. 0-1.
Toen AD'69 even later te ver naar voren stond te voetballen op jacht naar de gelijkmaker werd het zelfs 0-2 met nog 18 minuten te spelen.
Even werd er gedacht dat de wedstrijd verloren was. Snel werd er geschakeld, het werd de de dood of de gladiolen (achterin 1 op 1). En dat werkte, Rik Pastoors wist AD'69 terug in de wedstrijd te tikken. 1-2. Toen dat gebeurde knakte er iets bij SP Rekken en AD'69 veerde op, toen even later Martijn Bauhuis met een bekeken schot de stand op 2-2 bracht was het AD'69 dat vleugels kreeg. Want even later scoorde wederom Martijn Bauhuis met een schitterend schot de 3-2. SP Rekken wist daarna niet meer waar ze het zoeken moesten en de spreekwoordelijke koek was bij hun op. AD'69 kreeg wederom een penalty, Gökhan Tuncer werd in de 16 aangetikt door de keeper en Arne Hartman wist de bal van de 11 meterstip wel langs de keeper te schieten. 4-3. Vlak voor het eindsignaal werd een goede aanval van AD'69 beloond. Niels Rutgers gaf de bal voor, Rik Pastoors kopte de bal precies in de voeten van Arne Hartman, die voor de tweede keer deze ochtend niet faalde en de bal diagonaal achter de keeper schoot. 5-2.
Door deze wat geflatteerde overwinning blijft AD'69 3 koploper in de 7de klasse 17.
Volgende week speelt AD'69 3 wederom thuis dan tegen RKZVC 6. Aanvang 10:00 uur.