AD'69 2 zondag kan de winst van afgelopen zondag 3 november jl geen gevolg geven (4-8) tegen Longa'30 -6

AD '69 2 (zon)

4 - 8

Longa '30 6 (zon)

5e klasse 20

10 november 2019 11:00

Nadat AD'69 2 zondag afgelopen week won, leek het de smaak van overwinningen te pakken te hebben. Maar niets was minder waar. Thuis tegen longa'30 6 dat wel veel hoger aangeschreven kon worden werd met 4-8 verloren.
Na een ruststand van 1-4 (doelpunt van Jeroen Krajenbrink) en waárin de wedstrijd dus werd verloren, was AD'69 2 in de 2e helft wel gelijkwaardig aan Longa'30.
AD"69 2 scoorde nog 3x en Longa'30 4x.  De doelpunten van AD'69 2 zondag in de 2e helft werden gemaakt door Tim Bennink, Ellert Kleinhesselink en Fabian Weijers van AD69 JO19-1, dat gisteren toch vrij was.
Jammer dat na de winst van vorige week er geen gevolg aan kon worden gegeven.