AD'69 3 verliest hun derde beker wedstrijd van Bredevoort 2 na een 0-1 ruststand

Bredevoort 2 (zon)

2 - 1

AD '69 3

30'
Rik Pastoors (kopbal)

Groep 2 89

12 september 2019 20:00

AD'69 moest deze donderdagavond hun wedstijd van a.s. zondag spelen i.v.m. het volksfeest in Aalten.
Na 20 minuten spelen had AD'69 eigenlijk al met 3 doelpunten voor moeten staan maar men vergat te scoren.
In 30ste minuut was het dan toch raak Rik Pastoors kopte de bal via de keeper in de goal. 0-1.
Bredevoort kwam daarna beter in hun spel en goed keepers werk van Erik, de paal en een schot voorlangs, waarschuwden AD'69.
De rust volgde en AD'69 wist dat het aan een gelijkspel genoeg had om door te gaan in de beker, Bredevoort daarin tegen moest winnen.
20 minuten na rust werdt het 1-1 door een onhoudbaar schot. AD'69 stond met de rug tegen de muur maar wederom werd AD'69 geholpen door hun keeper Erik, de lat en de paal. Voetballend was Bredevoort beter. Vlak voor het eindsignaal had AD'69 moeten scoren, maar dit gebeurde niet en uit de tegen aanval scoorde Bredevoort de 2-1 waardoor AD'69 3 niet verder bekerd.
22 september begint AD'69 aan de competitie met een thuis wedstrijd tegen Trias 6.