AD'69 JO19-1 is niet bij machte om te winnen van OBW JO19-1 en verliest met 0-4

0 - 4

OBW JO19-1

Groep 2 15

12 september 2020 14:00

AD'69 JO19-1 moest deze zaterdagmiddag om 14:00 uur thuis tegen oud hoofdklasser OBW JO19-1.

AD'69 in de eerste dertig minuten weining weg en creëerde zelfs enkele kansjes. Maar OBW wist het eerste doelpunt te maken en het liep door een tweede doelpunt uit naar 0-2 kort voor de rust.

0-2 dus de ruststand

IMG_5171.JPG

In de 2e helft miste OBW nog een penalty maar scoorde het alsnog  2 maal en AD'69 vergat de spaarzame kansen die men kreeg af te maken. Zo werd de eindstand 0-4. Om 15:47 uur floot scheidsrechter Vonderhorst voor het einde en zo leed AD'69 JO19-1 hun eerste nederlaag in het nieuwe seizoen.