AD'69 JO19-1 speelt gelijk na een 0-3 ruststand

32'
Lars van Zuilekom (vrije trap)

Groep 2 15

5 september 2020 14:30

AD'69 JO19-1 speelde deze zaterdagmidag om 14:30 hun 2de beker wedstrijd in Nieuw Dijk tegen de Sprinkhanen.

AD'69 begon voortvarend Jari van Zuilekom liet zijn eerste doelpunt van de middag al in de 10de minuut noteren.

Sprinkhanen wist tot dat moment ook niet veel te creëeren, 16 minuten later was het zowaar weer Jari van Zuilekom die zijn tweede van de middag liet noteren en de 0-2 stand stond op het scorebord.

AD'69 had op dat moment het beste van het spel, het kreeg in de 32 ste  minuut een vrije trap te nemen en deze werdt genomen door Lars van Zuilekom de broer van Jari.

Daarmee leek AD'69 de wedstrijd in het slot te hebben.

De ruststand was 0-3

Na de rust had zowel AD'69 als Sprinkhanen gewisseld.  Dat was ten goede van het spel van sprinkhanen, want na 5 minuten stond de 1-3 op het bord. Toen het 2 minuten later 2-3 werd zag men de angst toenemen. Maar door een aantal positie wisselingen keerde de rust enigzins terug bij AD'69. Toch konden de jongens niet voorkomen dat het 3-3 werd keeper Joshua had de bal klem maar deze werd hem uit de handen gekopt en de 3-3 was een feit.

AD'69 stroopte de mouwen nog eens iets verder op en alles en iedereen dacht dat Jari van Zuilekom de 3-4 binnen kopte ( de trainer en leider juichten al) maar de bal ging tegen de paal.

Zo was de uitslag 3-3.

Volgende week zaterdag speelt AD'69 JO19-1 thuis tegen OBW JO19-1 uit Zevenaar deze wedstrijd dient gewonnen te worden om verder te bekeren.

Aanvang van de wedstrijd is 14:00 uur.