Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

AD'69 VR1 herpakt zich na rust en buigt een 0-1 ruststand om naar een 5-2 overwinning

Onbekend

AD'69 VR1  herpakt zich na rust en buigt een 0-1 ruststand om naar een 5-2 overwinning

IMG_5211.JPG

Vandaag begonnen we wat vreemd aan de wedstrijd. Er moesten eerst foto's gemaakt worden van onze sterspeelsters t.b.v. jaarlijkse AD'69 presentatieboek. Hierdoor  een korte warming up, maar we gingen ervoor.

De eerste helft begon moeizaam.  Achilles E ging er vol in . Ze dreven AD'69 op en wij liepen in hun val. We gingen  gehaast spelen en de ballen kwamen niet aan waardoor Achiles E kansen kreeg, maar ze gelukkig niet afmaakten. Na een half uur ging het dan toch mis toen de hele achterhoede van AD'69 omspeeld werd en de bal achter de keepster gelegd werd 0-1. met deze stand gingen  we ook  de rust in.

IMG_5210.JPG

De tweede helft moest anders. door wat omzettingen en een "preek" van de trainer gingen de dames van AD'69 anders beginnen. De dames gingen wat rustiger spelen, lieten de bal het werk doen en vonden elkaar beter. Na een minuut of 5 wordt Marlena vrij gespeeld en maakt ze het goed af.

1-1  We zijn terug in de wedstrijd. Achilles E blijft echter gevaarlijk en hun nummer 10 bleef met haar snelheid door onze defensie komen, maar wist gelukkig de kansen niet af te maken. Ad'69 benutte echter de ruimtes die gecreeerd werden en na een minuut of 10 kon Marlena de bal weer mooi afronden, 2-1. Ad'69 bleef druk geven en de bal voor het doel van Achilles E gooien. Nienke kreeg de bal en ronde mooi af, 3-1. Nog geen 5 minuten later slingerde Rosa zich door de verdediging heen en speelde zich vrij voor de goal en ronde rustig af, 4-1. Even zakte Ad'69 weer in. Achilles maakte hier gebruik van en ging over het hele veld richting het doel van AD'69 en tikte de bal achter de keeper, 4-2.

IMG_5209.JPG

De laatste 20 minuten ging het spel over en weer. Achilles  E kwam nog enkele keren bij de keepster van AD'69 maar zij hield haar goal schoon. AD'69 bleef ook druk geven op het doel van Achilles en konden het even voor het einde afmaken. Elles tikte de bal netjes binnen en zorgde voor de eindstand 5-2.