AD'69 JO9-1 verliest thuis de eerste competitiewedstrijd met 0-15 van FC Winterswijk JO9-2

AD '69 JO9-1

0 - 15

FC Winterswijk JO9-2JM

4e klasse 35

5 september 2020 9:00

Vandaag mochten we eindelijk weer de wei in. Aan de start een (nagenoeg) nieuw team. Voor 6 van de 8 toppers was het de eerste wedstrijd ooit in competitieverband.

Aan het begin was het aftasten en Winterswijk kwam dan ook snel op voorsprong. Er werd goed verdedigd waardoor de schade niog beperkt bleef. Ook Collin hield veel weg achterin. Complimenten voor het team Iedereen vocht voor elkaar en het plezier spatte er van af.  Winterswijk was duidelijk verder in de ontwikkeling en we gingen dan ook met een 0-9 de rust in.

De 2e helft ging echt heel goed. Suus redde ons een paar keer met hele goede reddingen. Solo's van Lars en Pépé resulteerden net niet in doelpunen. Een keihard schot van Lars kwam recht op de keeper dus helaas vandaag geen doelpunten.

Door goed ingrijpen van Lieke, telkens weer uitverdigen van Marco en Nova bleef de schade in de 2e helft beperkt.  Joep hield een paar keer goed    overzicht en gaf mooie passes op de vrijstaande buitenspelers van AD"69 JO9-1. Eindstand 0-15.

Prachtig is te zien hoe in één wedstrijd de ontwikkeling te zien is.

p.s de penallty's werden door AD"69 gewonnen.