AD´69 J09-1 bijt flink in het stof uit tegen Longa´30 JO9-4 (13=1)

Accommodatie

Onbekend

Longa jo-9 4 - AD69 jo9-1G

AD´69 JO9-1 bijt flink in het stof uit tegen Longa´30 JO9-4 (13=1)

Vandaag stond de wedstrijd tegen Longa op het programma. Een topfitte selectie vertrok om 7.45 richting Lichtenvoorde.

Iedereen had er duidelijk zin in en we begonnen sterk aan de wedstrijd. Toch kwam Longa door 2 snelle doelpunten op een verdiende voorsprong. de ad’ers lieten zich niet uit het veld slaan en gaven alles wat ze in hun mars hadden. Lars kwam een aantal keren goed door met snelle solo’s. 2x kwam hij tot een schot maar de keeper van Longa was er met de gedachten goed bij en redde goed. Ook Joep had nog een mooi schot maar die ging net voorlangs. Longa had net wel het geluk dat de ballen erin gingen. Ruststand 8-0. Dit is de eerste winst op vorige week😉.

AD kwam na de “ranja” goed uit de startblokken. Een mooie solo op links van Lieke was net niet genoeg voor de tegentreffer. Collin en Nova hielden achterin de pot dicht in de hoop dat we meer naar voren konden gaan voetballen. Dit gebeurde ook. Een verre uittrap van Suus die Marco en Pepe vrij zag staan zorgde ervoor dat Pepe in balbezit kwam. 1 tegen 1 tegen de keeper maakte Pepe het mooi af via de binnenkant van de paal. Hoppa!!!! Een dikverdiend doelpunt voor AD!! De laatste 5 minuten was de koek echt op. Longa scoorde nog 3x in 2 minuten. Helemaal niet erg want we hebben het erg goed gedaan deze week. Eindstand 13-1. Dit is de tweede winst in vergelijking met vorige week.

Allemaal lachende gezichten na het eerste doelpunt en een dijk van een tweede helft! Klasse AD.