AD'69 3 kan de goede start van het seizoen niet doortrekken en verliest met 4-1 van Grol 10

Grol 10

4 - 1

AD '69 3

33'
Rik Pastoors (schot)

7e klasse 16

4 oktober 2020 11:30

AD'69 3 speelde deze zondagochtend om 11:30 uur hun uitwedstrijd tegen de op dat moment medekoploper Grol 10. AD'69 3 had in seizoen 20/21 zowel in de beker als in de competitie nog niet verloren.

AD'69 3 speelde deze ochtend zonder de drie gebroeders Wisselink, ondanks dat zaten er drie wissels op de bank.

AD'69 3 begon voortvarend en het eerste balbezit en kans was voor AD'69, Grol 10 dat voetballend zeer sterk begon kwam door een goede aanval na 10 minuten op 1-0 en AD'69 raakte iets van slag. Grol 10 bleef de combinatie zoeken en AD'69 had grote moeite, 8 minuten na de 1-0 zat de verdedinging van AD'69 mis en de spits van Grol wist wel raad met die bal 2-0. Oei dat was even geleden dat AD'69 3 met 2 goals verschil achter had gestaan.

AD'69 stroopte de mouwen maar een wat verder op en het ging op jacht naar de aansluiting, AD'69 werd hier in de 33ste minuut voor beloond toen Rik Pastoors een zelf opgezette aanval na een één twee achter de keeper van Grol wist te schuiven 2-1. AD'69 kreeg weer een goed gevoel, echter was dit van korte duur want kort na goal van Rik bracht Grol 10 de marge weer naar 2 twee doelpunten. Een foute pass leverde balverlies op en de speler van Grol maakte hier dankbaar gebruik van door de 3-1 achter keeper Erik te schieten.

3-1 Achter de rust in.

AD'69 wist wat het in de tweede helft te doen stond, die achterstand te buigen naar minimaal een gelijk spel.

In de tweede helft een nog strijdlustiger AD'69 3 met kansen te over. Maar helaas had AD'69 het geluk niet aan hun zijde het raakte maar liefst 3x het aluminium van het Grolse doel. 2x paal en 1x de lat stonden doelpunten van AD'69 in de weg. Achterin gaf men niet veel weg. Echter kon men niet voorkomen dat in de 59ste minuut Grol de 4-1 in een scrimmage achter keeper Erik wist te tikken. Daarna kreeg AD'69 toch nog een flink aantal kansen maar men kreeg de bal niet meer achter de Grolse sluitpost. De einduitslag vinden wij dan ook lichtelijk geflateerd..... Maar het is niet anders.

Zo komt er een eind aan de zegereeks van 6 wedstrijden, AD'69 had sinds 16 februari namelijk geen punt meer verloren.

Grol 10 is nu alleen koploper met 9 punten heeft nu een gat van 3 punten geslagen op de concurentie. AD69 3 staat samen met vijf andere teams op plek 2 met 6 punten.

AD'69 3 dankt Damar van Braak van AD'69 4 voor het meespelen deze westrijd.

A.s. zondag speelt AD'69 3 thuis tegen het eveneens op de gedeelde 2 plaats staande VIOS Beltrum 8