Pupillen - Voetbalvereniging AD'69

Pupillen

Pupillen zijn de kinderen van 7 - 13 Jaar oud

Pupillen voetballen in de categorie JO-9, JO-11 en JO-13. Er wordt twee keer per week getraind en een keer per week een wedstrijd. Tijdens de trainingen wordt deze jeugd het spelletje genaamd voetbal bijgebracht. In teams van maximaal 8 spelers wordt er getraind en gevoetbald. Er worden twee competities gespeeld in het voor en najaarsseizoen. 

Voor wie?

Voor alle kinderen tussen 7 en 13 jaar oud

Wanneer?

Iedere maandagavond en woensdagavond wordt er getraind. 
Elke zaterdag wordt er gevoetbald. 

Waarom bij AD'69?

De reden om bij AD'69 te gaan voetballen is omdat de pupillen geleid worden door enthousiaste leden van onze vereniging. De trainingen worden op basis van de KNVB Rinus app vorm gegeven zodat er een goede basis gelegd wordt voor een verdere voetbalcarriere. Er is veel aandacht voor de beleving van de kinderen en we sluiten aan op ieders eigen niveau. AD'69 is een gezellige en hechte club, waar plezier in het spel voorop staat en we onszelf uitdagen het iedere keer een beetje beter te doen. Daarnaast wordt er voor deze groep het gehele jaar door leuke acties georganiseerd. 

Benieuwd of jouw kind dit ook leuk vindt? Meld hem/haar dan nu aan om voor drie proeftrainingen! Dan kan via de volgende link: aanmelden!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!