Kolenbranderweg 11
7482SE
HAAKSBERGEN
tel. 053-5725121

Met een uitgedachte tactiek en aanvalsplan van krijgsheer Rico Verstege betrad Zat2 het hoofdveld van BonBoys en begon sterk aan de pot en drukte BonBoys vanaf de aftrap in de verdediging. De druk werd daarbij dusdanig opgevoerd dat in de derde minuut een terugspeelbal op de keeper bijna noodlottig werd. De paal stond de 0-1 in de weg anders had Zat2 al vroeg op voorsprong kunnen komen. Zat2 zou het initiatief niet al te lang volhouden en rond de 10e minuut draaide het spel om. Een vrije trap in de 12e minuut zou voor het eerste gevaar voor het Zat2 doel zorgen maar de bal ging rakelings langszij. Ondanks dat Zat2 echt wel voor het doel van BonBoys zou komen was niemand in staat om de trekker echt over te halen waardoor Zat2 niet tot scoren kwam. BonBoys deed dat wel in de 23e minuut op korte afstand van het doel waarbij keeper Leon Smit kansloos was. In de 30e minuut werd de voorsprong verdubbeld in een bijna identieke situatie. Vlak voor rust werd Kilian Bennink met een mooie pass in stelling gebracht echter zag de grensrechter hierin onterecht een buitenspel en ging de scheidsrechter hierin mee. Dit zou in deze wedstrijd vaker gebeuren en vooral Timo vd Linde was degene die hierop in protest ging, overigens zonder zijn gelijk te halen.

DSC_0020_2.JPG

Na rust ging Zat2 op zoek naar de 2-1 en pas in de 59e werd een eerste poging bijna raak toen een volley van Bram Dekkers vanaf de zestienmeter ook maar net tot corner werd verwerkt. Hierna werd BonBoys weer gevaarlijk maar stond keeper Smit paraat door in enkele seconden  tweemaal een schot op doel te pareren. Halverwege de tweede helft zetten de weergoden het veld blank en werd het spel er niet beter op, in deze fase was BonBoys weer gelukkig in de afwerking en wist een 3-0 op het haperende scorebord te zetten. Hiermee was het verzet van Zat2 wel gebroken. Het wist een enkele keer gevaarlijk te worden oa met een solo in de 72e minuut van Thomas Nijenhuis die in de afwerking ook maar net niet tot scoren kwam.  Tot het eind van de wedstrijd was het  BonBoys die op eigen kunstgras op zoek ging naar de vierde treffer maar zou hierbij vooral op keeper Smit stuiten. Zat2 was vooral bezig om de eigen frustratie te botvieren op de scheidsrechter die te vaak op de hand van BonBoys floot. Met een 3-0 verlies ondernam Zat2 met de staart tussen de benen de aftocht terug naar de Achterhoek.